
گزارش تصویری مراسم شروع توزیع ۵۰۰بسته غذایی در خبرگزاری حوزه
گزارش تصویری مراسم شروع توزیع ۵۰۰بسته غذایی در خبرگزاری حوزه
امام جمعه محترم پردیسان
توجه و رسیدگی به محرومین نسخه اهل بیت(ع) برای فقر زدایی در جامعه اسلامی است
حوزه/ غفلت از حال دیگران و اختلاف بین مسلمانان مسئله ای بود که دشمنان از گذشته روی آن سرمایه گذاری کرده بودند و در تلاش اند آن را به سرانجام برسانند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حامدی در رزمایش توزیع ۵۰۰ بسته مواد غذایی که به همت دفتر امام جمعه پردیسان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بسیج سازندگی، قرارگاه فرهنگی و جهادی مسجد امام سجاد(ع) و … در این مسجد در پردیسان قم برگزار شد گفت: در کتاب انسان ۲۵۰ ساله، رهبر انقلاب، نظریه مهمی بیان شده و آن هم موضوع مسئولیت است که هر کدام از معصومین(ع) براساس زمان خود عهده دارد بودند و آن را انجام می دادند. مثلا بعضی از این بزرگوارن مأمور به قیام، بعضی مأمور به سکوت و صلح، بعضی مأمور به تربیت شاگرد تا وجود مقدس امام یازدهم که وظیفه آماده سازی برای پذیرش آخرین منجی ولایت.
امام جمعه پردیسان افزود: اما با همه این احوالات، همه معصومین(ع) در کنار بحث امامت و هدایت در عمل به مسئله ای واحد بودند و اشتراک داشتند و بدان پایبند و به دیگران هم توصیه می کردند و آن هم رسیدگی به نیازمندان، دستگیری از محرومین و … جامعه بوده است.
وی بیان داشت: حتی در زندگی امام حسن عسگری(ع) مسئله ای هم که پررنگ بوده موضوع زمینه سای برای ایجاد تمدن اسلامی است و این مسئله مهم نیز از جمله گم شده های جامعه امروز است.
وی بیان داشت: مسئله دیگر که باید بیش از این در جامعه پررنگ شود و اهل بیت(ع) تلاش فراوانی برای آن کرده اند، بحث وحدت مسلمین و رعایت حال مخالفین است. این موضوع نیز دیگر گمشده جامعه امروز است که باید بدان آن توجه کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حامدی اضافه کرد: غفلت از حال دیگران و اختلاف بین مسلمانان مسئله دیگری بود که دشمنان از گذشته روی آن سرمایه گذاری کرده بودند و در تلاش اند آن را به سرانجام برسانند و در این رابطه می توان به کشتار مسلمان و مسلمان کشی اشاره کرد که بارها از سوی آنها اتفاق افتاد.
امام جمعه پردیسان افزود: ما وظیفه داریم بیش از گذشته به وحدت، رأفت و مهربانی، بحث مساوات و کمک به نیازمندان و رعایت حال مخالفین در حول محور مسجد، امام جمعه و … توجه داشته و به آن جامعه عمل به پوشیم.
وی با اشاره به ساخت مسجد در پردیسان براساس نیاز مردم این منطقه بیان داشت: این مسئله باید بیش از گذشه رفع و مورد توجه مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار بگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین حامدی گفت: این سؤال همیشه مطرح است و باید از کسانی که منطقه پردیسان و زیر ساخته های آن طراحی کرده اند و خانه های زیادی را ساخته اند، پرسید، با چه طرح و فرمولی برای ۸ هزار نفر در خیابان استقلال تنها، مسجد واحدی ساخته اید.
فرماندار محترم شهر مقدس قم
توجه به محرومین عمل به سیره اهل بیت(ع) است
شیعه در همه مسائل همواره خود را پیرو مکتب انسان سازی انبیاء الهی و اهل بیت(ع) دانسته و پیروی از این سیره را برای خود افتخار می داند و معتقد است این همراهی زمانی محقق می شود که عامل به سیره عملی معصومین(ع) باشیم.
آقای حیدری در رزمایش توزیع ۵۰۰ بسته معیشتی که به همت مرکز نیکوکاری شهید نبی لو و مشارکت دفتر امام جمعه پردیسان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بسیج سازندگی،… در مسجد امام سجاد(ع) در پردیسان قم برگزار شد، بر توجه به کتاب انسان ۲۵۰ ساله و نظریه رهبر انقلاب در این کتاب در ارتباط با تأکید اهل بیت(ع) بر رسیدگی به فقراء نیازمندان در جامعه تأکید و این برنامه را گام مهمی در اجرای سبک و سیره معصومین(ع) و همراهی با حضرت ولی عصر(عج) دانست.
فرماندار قم افزود: شیعه در همه مسائل همواره خود را پیرو مکتب انسان سازی انبیاء الهی و اهل بیت(ع) دانسته و پیروی از این سیره را برای خود افتخار می داند و معتقد است این همراهی زمانی محقق می شود که عامل به سیره عملی معصومین(ع) باشیم.
وی این نوع کارها را مقدمه برای ظهور حضرت حجت(عج) دانسته و بیان داشت: برای زمینه سازی ظهور آن معصوم(ع) باید همه کار انجام داد که از جمله رسیدگی به محرومین وفقر زدایی و توجه دادن به مردم نسبت به این سیره معصومین(ع) است.
حیدری انجام فعالیت خدماتی با محوریت مسجد را ضرروی عنوان کرد و افزود: امروز شاهد نوعی از خدمت با عنوان فقر زدایی، توزیع معیشت بین محرومین با محوریت مسجد امام سجاد(ع) در پردیسان و مرکز نیکوکاری این مسجد هستیم. این نوع کارها سبب روحیه امید در دل مردم و توجه به مسجد همراه با محوریت امام جماعت خواهد شد.
فرماندار قم افزود: امروز در سایه نظام جمهوری اسلامی شاهد رشد این نوع کارها البته با توصیه رهبر انقلاب هستیم و همین نیز سبب همراهی بسیاری از خیرین و در نتیجه توجه به محرومین شده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) مطرح کرد
مسعودیان گفت: تحقق توانمند سازی و مهارت آموزی به خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و در نهایت ایجاد کارآفرینی برای آنها، همان حفظ عزت و کرامت این نوع خانواده است. این کارها می تواند جایگزین خوبی در بحث حمایتی و از مهمتر عزت این افراد در جامعه هم حفظ شود.
دکتر مسعودیان در رزمایش توزیع ۵۰۰ بسته مواد غذایی که به همت مرکز نیکوکاری شهید نبی لو و مشارکت دفتر امام جمعه پردیسان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بسیج سازندگی،… در مسجد امام سجاد(ع) در پردیسان قم برگزار شد با اشاره به رویکرد مهم کمتیه امام امام خمینی(ره) در بحث خدمت رسانی به جامعه اسلامی و نیازمندان تحت پوشش این کمیته گفت: از جمله این رویکرد، مردم محوری است و این کمیته هم تلاش می کند که از طریق خود مردم اقدام به فقر زدایی در جامعه اسلامی کند. این جزء سیاست و برنامه واحد کمیته امداد است.
رئیس کمیته امام خمینی(ره) استان قم افزود: لذا در همین راستا مراکز نیکوکاری در مساجد همچون مرکز نیکوکاری در مسجد امام سجاد(ع) شکل گرفته و مهمتر این امر نیز برگرفته از قرآن است چرا که راهبرد قرآن از بین بردن فقر در جامعه و در این مورد هم توصیه های به مردم شده است.
وی با بیان این که از بین بردن فقر تنها از طریق مال انجام نمی شود، بیان داشت: قرآن در مورد از بین بردن فقر به مسئله مهم از مال یعنی ایجاد ارتباط و پیوند بین مردم برخوردار و کم برخوردا توصیه و اشاره کرده است.
مسعودیان با بیان این که برای عمل به این توصیه و دستور قرآن، کمیته امداد امام خمینی(ره) هم نقشی مهمی دارد و آن هم برقرار کننده و حلقه واسط بین دو قشر مهم است گفت: حرکتی که مرکز نیکوکاری با مشارکت مردم انجام داده، در ادامه همین دستور دین و قرآن و رسالت کمیته امداد است و در تلاش هستیم این نوع برنامه ها و حرکت را در سطح جامعه و منطقه کمتر برخوردار توصیه دهیم.
رئیس کمیته امام خمینی(ره) استان قم رویکرد دوم را توانمندسازی خانواده های تحت پوشش این کمیته برشمرد و بیان داشت: توانمند سازی به معنای تخصصی کردن آموزش ها و مهارت دادن به آنها در مسائل مختلف است.
وی بیان داشت: باید سعی کنیم استعدادها و تواناییهایی این نوع خانواده را شناسایی، آموزش و مهارت های لازم در کارهای مختلف را به آنها بیاموزیم تا این خانواده ها بتوانند مشکلات خود شان را رفع کنند.
مسعودیان گفت: تحقق توانمند سازی و مهارت آموزی به خانواده های تحت پوشش کمیته امداد و در نهایت ایجاد کارآفرینی برای آنها، همان حفظ عزت و کرامت این نوع خانواده است. این کارها می تواند جایگزین خوبی در بحث حمایتی و از مهمتر عزت این افراد در جامعه هم حفظ شود.
رئیس کمیته امام خمینی(ره) استان قم با بیان این که باید تلاش کنیم این دو راهبرد مهم در جامعه توسعه پیدا کند، گفت: مهمترین سیاست کمیته امداد بعد از راه اندازی کردن مراکز نیکوکاری در مساجد و محلات، ایجاد ارتباط و هماهنگی بین دستگاه های خدمت رسان مانند سپاه، بسیج، خیرین برای خدمت رسانی و داشتن نگاه تخصصی برای توانمند سازی خانوادهای تحت پوشش است.
:small_blue_diamond:ندای مسجد
@nedayemasjed
:iphone: کانال های ندای مسجد در پیام رسان ها:
mnn.pasokhgooyan.ir/2131